Inred personligt med budget

Idag bläddrar vi som aldrig förr i livsstilsmagasin för att hitta det där perfekta, ombonade inredningstipset som kan ge uppsving åt vårt kök, badrum, hall, sovrum eller vardagsrum. Men vi glömmer bort att tänka själva, och inreder mest efter vad vi ser på bilder menar en expert inom inredning och trender.

Har du blivit ängsliga kring inredning? Slappna av i axlarna och fundera istället på hur du själv vill ha det, och lägg magasinet åt sidan. Det menar i alla fall många experter idag inom inredning. Ett roligt sätt att kliva ur sina vanliga mönster är genom att fynda billig inredning på nätet som kan ge både liten och stor köpglädje och kreativitet, och här har vi ett tips på var du hittar det: https://varuhus1.se/heminredning-1

Personlig inredning inte alltid lätt

Vad är det egentligen som inspirerar oss mest idag? Inredningsmagasin och bilder på nätet, menar många experter.

– All inspiration i dag bygger på bilder. Vi läser aldrig om inredning. Vi tittar bara på den. Det har gjort oss passiva – vi har slutat tänka själva, säger en inredningsexpert till Expressen.

Kanske är det så att vi borde fundera mer på vad det är vi har för budget att utgå från och vad det är vi vill uppnå. I badrummet, till exempel, kan en omfattande renovering vara nödvändig ifall ditt gamla badrum börjat fallera. Å andra sidan kan några nya handdukar, lite ljus och en ny tvättpåse göra under och uppdatera känslan i ditt badrum enormt. Var ligger din budget, på mini, midi eller maxi? Ta det av Cafés bästa budgetinredningstips, och försök att tänka efter mer själv!