Gör din altan mysigare

Har du en altan som du gärna vistas på men börjar tycka att den ser lite tråkig och oskön ut? Att sitta utomhus och mysa tidig vår, sommar, liksom höst är en ynnest för själen. Men det gäller att allt känns rätt och att mysfaktorn är hög.

Altanen är en plats där många människor vistas under stora delar av året. Där är en plats för eftertänksamhet och mys men också festligheter. A och O är att altanen känns ombonad och inbjudande, men vad kan då göras för att få till det där lilla extra vad gäller mys? Förutom trevliga och sköna utemöbler, filtar och kuddar så kan du se till att göra altanräcket lite roligare för att förhöja upplevelsen. Ett fräscht och snyggt altanräcke är en blickfångare som inte får glömmas bort.

Altanräcket är viktigt för att få en mysig altan

”Bestäm själv eller anlita en specialist för att få det extra mysigt på altanen.”

Förutom möbler, växter och textilier så är det viktigt att ditt altanräcke ger den rätta känslan. Räcken finns i allt från glas till rostfritt stål, du väljer själv det som passar dig bäst. Färger är också något som bidrar till hur mysig din altan upplevs. Bestäm själv eller anlita en specialist för att få det extra mysigt på altanen. Se över allt och byt ut det som inte längre håller måttet. Altanens räcke kanske inte är det första du tänker på, men ack så viktigt för helhetsintrycket. Vill du få till en riktigt mysig altan, så kan det vara dags att vända blicken mot ditt altanräcke.